Thursday, May 31, 2012

[SAR_072].Saturday Night Karaoke - Discography















Setelah final shownya yang konon katanya gara-gara crowd dari band ini makin meliar dan tak terkendali, kali ini band pop punk yang baik hati dan tidak sombong (karena ga pernah minta riders preng #piss), Saturday Night Karaoke, merilis sebuah diskografi gratis dan resmi (Jadi aman untuk dikonsumsi lambung #apaSeh).
Walaupun band ini bisa dibilang "going hiatus" bahasa kerennya, tetapi nampaknya sepak terjang dan ulah di atas panggungnya tidak bisa dilupakan seenaknya bagi orang-orang yang pernah menonton keliaran dan kebiadaban band ini dalam menggores chord-chord dan menggilas kick drum mereka (Kok ini kaya liner note rilisan band grinkor yah :p).
Wokeh diskografi dari band pop punk yang superduper keren nan berbeda ini diambil dari rilisan-rilisan E.P., album cover, dan single mereka. Yah jadi di sini kalau anda doyan Descendents, Green Day (Era Dookie ke belakang), The Ergs, dan band pop punk yang kurang tersentuh majalah Alternative Press lainnya, wah anda berarti memang ditakdirkan untuk mendownload rilisan ini preng suer deh!
Wokeh pesan terakhir dari saya adalah jangan dengerin rilisan ini dengan baca liriknya sambil liatin poto-poto mantan anda! Kalau enggak percaya akibatnya nanti kayak si Tomo We.Hum tuh :p

After their final show which been dissolved by the uncontrolled and crazy crowd, now this lovely and kind pop punk band, Saturday Night Karaoke, release a free and official discography (So its safe for your digestive).
Though this band could be said on a hiatus, seems their jokes and "unexpected" act on gigs could never be easily forgotten for those whoever watch the band in torn down the chord and grinding their drum (No wait its not a metal release right -_-).
The discography of this supercool band is taken from their E.P.'s, cover album, and single. So if you're such a fan of Descendents, Green Day (early age), The Ergs, and other pop punk band which are not mentioned or into Alternative Press zine :p, so its a call within for you to download this discography.
Ok, one thing you have to avoid when you're listening into this release is don't read the lyrics while you're taking a look into you ex's! 


Streaming Song :

Saturday Night Karaoke - First Tune, 5 Chords, 4 Instruments, 3 Guys



Download All Items Here

Saturday Night Karaoke's Facebook Page

3 comments:

  1. Replies
    1. Is it Josh? Thanks by the way. Louis Lingg is also rules

      Delete
  2. Last night I have enjoy a baby birth day party where they had arranged a grand party of Dj services Toronto and Princess Birthday Party to enjoy it .

    ReplyDelete